INTERNATIONALE BASISSCHOOL (Nederlandse Afdeling)

Vacatures

Vacature per 1 juni 2019

De Haagsche Schoolvereeniging heeft een vacature vanaf 1 juni 2019 om het zwangerschapsverlof van de groepsleerkracht in groep 4 te vervullen, bij voorkeur 4 dagen per week. Zowel voltijd werken als drie dagen per week werken, behoren echter tot de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om het schooljaar daarna werkzaam te blijven bij de Haagsche Schoolvereeniging.
Op dit moment wordt in groep 4 op maandag, dinsdag en woensdag les gegeven in het Nederlands. Op donderdag werken de Engelstalige leerkracht en de Nederlandstalige leerkracht beiden (dan wordt bijvoorbeeld extra hulp gegeven) en op vrijdag wordt er alleen les gegeven in het Engels.
De leerkracht die we zoeken hoeft alleen les te geven in het Nederlands. Een goede beheersing van de Engelse taal heeft wel de voorkeur in verband met de samenwerking met de Engelstalige leerkracht.

Soort vacature:parttime/fulltime

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

Salarisschaal: leerkracht basisonderwijs schaal 10

Arbeidsvoorwaarden: Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij de Pabo, dan wel de LIO stage heeft afgerond.

Bij interesse graag een sollicitatiebrief sturen aan mevr. I. Schumacher, directeur Nederlandse afdeling / Tweetalig onderwijs.

Invalkrachten

Invalwerk op de HSV
De Haagsche Schoolvereeniging is op zoek naar gekwalificeerde en ervaren leerkrachten die het schoolteam kunnen ondersteunen.

We maken gebruik van een invallijst voor leerkrachten die we kunnen bellen of e-mailen (soms op zeer korte termijn) indien we gebruik willen maken van hun diensten.

Indien u interesse heeft om voor onze school (inval)werk te komen verrichten, kunt u contact opnemen met de directeur mvr I. Schumacher

English speaking classroom teacher (cover) 

School year 2019-2020

The Dutch Department at Nassaulaan provides a bilingual program in English and Dutch for groups 1-5 (age 4-9). We are currently looking for English speaking teachers who are interested in working as an English classroom teacher in the Bilingual department at Nassaulaan.

If you are interested to work in our bilingual program or would like some more information, please contact the director mrs. I Schumacher.

It would be great to welcome new English speaking staff members in our bilingual program!

mvr Ingrid Schumacher
Tel: 070 3184950
Email: ischumacher@hsvdenhaag.nl

Directeur HSV Nederlandse Afdeling / Tweetalig Onderwijs
Nassaulaan 26
2514 JT, Den Haag